×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
16 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.40 RON

Remax: Szolgálatra kész az új koncepciós ingatlanügynökség

2019.07.26 - 16:36
Megosztás:
 • Remax: Szolgálatra kész az új koncepciós ingatlanügynökség

  Pénteken lufikkal díszített ajtón keresztül lehetett bejutni a szatmárnémeti, Păstrăvului utca 2. szám alatti Remax Goldhoz, mert most tartották a hivatalos megnyitóját az újfajta szolgáltatást ígérő ingatlanügynökségnek.

  Hetedik irodája ez az amerikai mintán alapuló romániai franchise-nak, Ştefan Csordas szatmárnémeti irodavezető jó eredményeket remél és azt, hogy a szatmáriak felismerik és elismerik mihamarabb azt a szakmai tudást, amivel az itt dolgozó kollégák rendelkeznek, hasznosak tudnak lenni a szatmári adásvételi ágazatban. 

  Képzett brókerek

  Răzvan Cuc, a cég országos menedzsere a megnyitón elmondta, a világ több mint száz országában van jelen sikeresen a Remax-franchise, a szatmáriakkal együtt immár harmincezer ember alkotja a Remax-csapatot és a sok éves gyakorlat azt mutatja, hogy Szatmárnémetiben is működnie kell a világszerte bevált rendszernek.

  Dinamikus piacon aktivál a Remax, Szatmárnémetiben van ingatlanpotenciál, fejtette ki Cuc, négy-öt nagy ingatlanberuházás van folyamatban és rengeteg kisebb, van élet a használtlakás-piacban is, és segítségre, közvetítőre várnak úgy a lakóparképítők is, mint ahogy az új lakást vásárolni akarók. A színfalak mögötti legfontosabb elfoglaltságunk, árulta el a menedzser, hogy folyamatosan képezzük a brókereinket, rendszeresek a szakmai tréningek, fontos, hogy tartsuk a lépést az új idők divatjával és hogy meg tudjunk felkelni a kor mindig változó ingatlanpiaci igényeinek.

  Szatmári piaci jellemzők

  A Păstrăvului utcai szatmárnémeti ingatlanügynökség év eleje óta már üzemel, azóta gyűjtik a tapasztalatokat a városban és a megyében, a brókerek szerint a legmarkánsabb változás, hogy a lakásvásárlók sokkal inkább az új építésű lakások irányába fordulnak, mint az olcsóbban megvehető használt lakások felé. Ezt az ingatlanfejlesztők is észrevették, ezért épülnek sorra a kisebb lakótelepet idéző sorházas lakóparkok, amelyek az egy-két szobás régi tömbházlakások új és korszerűbb alternatívái.

   

  Cookie