×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
4 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Rendőrség: 412 rendőri állásra várnak külső jelentkezőket

2021.09.13 - 18:45
Megosztás:
Rendőrség: 412 rendőri állásra várnak külső jelentkezőket
Fotó: Facebook / Poliția Română
412 rendőri állásra hirdet versenyvizsgát külső jelentkezők számára a Román Rendőrség a létszámhiány csökkentése érdekében.

A versenyvizsgára online is fel lehet iratkozni, vagy az állásokat meghirdető rendőrőrsöknél, szeptember 13-a és 24-e között, hétköznap és munkaszüneti napokon egyaránt.

Jelentkezni teljes iratcsomóval kell a megadott dátumig, utólagosan már nem fogadnak el hiányzó dokumentumokat - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az AGERPRES hírügynökséget.

A pályázók fizikai teljesítőképességét felmérő selejtezőt október 11-e és 19-e között tartják.

Az írásbelire október 23-án kerül sor, a vizsgázóknak egy tesztet kell kitölteniük.

Az álláshirdetésről a https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale webhelyen lehet többet megtudni.

AGERPRES

A legtöbb alkalmazott líceumi  végzettséggel rendelkezik
4039 személyt alkalmaztak a hatályos jogszabályok által előírt foglalkoztatásösztönző intézkedések eredményeként a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) közvetítésével az idei év első tíz hónapjában, derül ki az ügynökség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből.
Optimista hozzáállás a munkahelyváltáshoz
Több ágazatban is visszaállt a pandémia előtti állapot, megnőtt a meghirdetett munkahelyek száma, ezzel párhuzamosan az álláskeresők is visszanyerték önbizalmukat és optimizmusukat, bátrabban szánják el magukat egy váltásra, mutat rá az eJobs felmérése.
Kampány a kiskorúak szexuális zaklatása ellen
A járvány és bezártság miatt többszörösére nőtt a gyermekmolesztálások, szexuális bántalmazások száma — országos kampányt indított a rendőrség a kiskorúak szexuális zaklatása ellen.
Cookie