×
2020. 05 28.
Csütörtök
Emil, Csanád
18 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.40 RON
100HUF = 1.39 RON
Vidék

Rendőrségi hírek Szatmár megyéből

2012.05.23 - 09:52
Megosztás :
 • Rendőrségi hírek Szatmár megyéből

  Holttestre bukkantak

  A vasúti rendőrség tovább nyomoz annak a holtan talált férfinak az ügyében, akit május 18-án, pénteken 11 óra körül találtak meg a Csög és Tasnád közötti vasútvonalon. Az illetőnél semmilyen személyazonosságára utaló iratot nem találtak és eltűnését sem jelentették. Az áldozat barna szemű, ősz hajú, hosszúkás arcú 50-55 év közötti férfi, 165 cm magas, 70 kg. Megtalálásakor fekete kabátot, három pulóvert, inget, blúzt, két nadrágot és fehér gumicsizmát viselt. Aki bármilyen információval rendelkezik a halott férfi személyazonosságát illetően, hívja a 112-es sürgősségi telefonszámot.

   

  Verekedések

  Május 21-én, hétfőn este 7 órakor Piskáros településen tört ki verekedés egy bárban. A négy túrterebesi férfi alkoholos befolyásoltság alatt kezdett el agresszíven viselkedni és 500 lejnyi kárt okoztak a kereskedelmi egységben. Szatmárhegyen szintén két férfi verekedett egymással. A konfliktus során az egyik 6-7 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, melyeket látlelettel is igazolt. Az érintett személyek ellen eljárást kezdeményeztek.

   

  Súlyos baleset

   

   

  Május 21-én, hétfőn 12 óra körül súlyos balesetet szenvedett egy személygépkocsi 51 éves utasa a Cardinal Iuliu Hossu és Ioan Slavici utcák kereszteződésében. A helyszínre érkezett közlekedési rendőrök megállapították, hogy a 20 éves lázári illetőségű M. Gergő személygépkocsiját vezetve nem adott elsőbbséget a tehergépkocsival közlekedő, 48 éves szatmárnémeti D. Vasilének. A két gépjármű ütközése során súlyos sérüléseket szenvedett az 51 éves szatmárnémeti N. Iosif, a szabályosan közlekedő gépjármű utasa. Mindkét gépjárművezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, az ügyben a nyomozás folytatódik.

   

  Iskolai erőszak

   

  Az elmúlt héten Nagykárolyban egy kilencedikes diák bántalmazta egy 15 éves diáktársát. A nagykárolyi rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai a nyomozás során megállapították, hogy a gyanúsított az áldozatot a mosdóba csalta, ahol erőszakkal fenyegette, ha nem adja oda a pénzét. A gyanúsított kivette a 15 éves diák zsebéből telefonját, és 1 lejt. A 10 napos vizsgálat során kiderült, hogy az agresszív fiatal korábban is erőszakoskodott társaival, hogy megfélemlítse őket anélkül, hogy bármit elvett volna tőlük. A fiatalkorút már többször vizsgálta a rendőrség. Tavaly novemberben egy 40 éves nő pénztárcáját próbálta meg ellopni, amikor az áldozat tiltakozott, ütlegelni kezdte. Több rablásban is részt vett, melyekkel mintegy 10 000 lejnyi kárt okozott az áldozatoknak. A nyomozás során minden jel arra utal, hogy az elkövető a 16 éves nagykárolyi illetőségű N. D., akinek 24 órás őrizetbe vételét javasolták a rendőrök.

   

   

  Cookie