×
2021. 05 12.
Szerda
Pongrác
13 °C
Derült
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Renshi rangra lépett Nyesti Csaba

2019.09.25 - 16:43
Megosztás:
Renshi rangra lépett Nyesti Csaba

Nemzetközi harcművészeti szemináriumon vettek rész a Szatmárnémeti Okinawa SK karatékái Jászapátiban. Európa több országából több mint 150 harcművész érkezett a tanfolyamra, amelynek keretében köszöntötték a 60 éves hanshi Daniel Blanchet (10. Dan) nagymestert, illetve a rendező szervezet megalapításának tizedik évét.

Három páston zajlott az oktatás, ahol hanshi Daniel Blanchet nagymester, hanshi dr. Nagy Hinst István (9. Dan) és hanshi Nicola Cartellino (9. Dan) nagymesterek egymás váltva 6 órán keresztül oktattak ju-jitsu és önvédelmi technikákra a jelenlevőket. A keret születésnapját ünneplő nagymester tiszteletére a kisebb fokozatú mesterek fegyveres bemutatókat rendeztek.

Zárásként okleveleket osztottak ki a részt vevőknek, ahol az Okinawa SK vezetőedzője, Nyesti Csaba karatemester kézhez kapta a renshi rangról szóló kinevezését is. Ennek a rangnak a jelentése: rangidős szakértő, profi kiképző, oktató. Nyesti két tanítványa, Ruff Norbert és Kása Zoltán részvételi oklevéllel térhetett haza.

Pesek Attila

Cookie