×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Részegen vezetett

2021.08.02 - 17:22
Megosztás:
Részegen vezetett
Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap délután a 19A országúton, Szatmárnémeti határában, Pete felé, ahol két személyautó ütközött, és egy leparkolt jármű is megrongálódott.

Mint a helyszínelés nyomán megállapítást nyert, a szatmári rendszámú Peugeot és az olaszországi rendszámú Ford is a megyeközpont irányába tartott, amikor a Fordot vezető férfi balra akart kanyarodni, és összeütközött az őt épp megelőző Peugeot-val, majd nekicsapódott az út szélén szabályosan leparkolt, szilágysági Volkswagennek. Az ütközés következtében a Ford sofőrje a roncsban rekedt, a katasztrófavédelem feszítő-vágó egysége szabadította ki, és kórházba szállították a balesetben érintett három másik személlyel együtt — a Peugeot-t vezető 50 éves férfit azonban nem csak sérülései ellátása miatt vitték be, hanem vérvételre is, leheletében ugyanis 0,3 mg/l alkoholszintet mutatott a szonda.

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie