×
2020. 10 28.
Szerda
Simon, Szimonetta
10 °C
Borult idő
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.13 RON
100HUF = 1.33 RON
Sport

Ritli a fiatalok rutinhiányára panaszkodott, Mészáros Bolbának mond köszönetet

2020.10.18 - 12:23
Megosztás:
Ritli a fiatalok rutinhiányára panaszkodott, Mészáros Bolbának mond köszönetet
Ritli Zoltán, a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapat edzőjének a nyilatkozata a Dési Someșultól 1–0-ra levesztett bajnoki mérkőzés után.

„Ha ez ellenfél nem tud legyőzni, akkor saját magunkkal verjük meg. Sajnos ezt már láttam Szilágysomlyón is, ahol végig jobban játszottunk, kontrolláltuk a meccset, de mégsem szereztünk pontot. Ma is egy egyszerű hiba döntőt, és még ráadásul öngólt is rúgunk. Csakis a fiatalság lehet magyarázat erre a hibára: a mérkőzés tétje és rutin hiánya ilyen hibákhoz vezet. Sajnos még mindig érződik a csapat játékán, hogy az utóbbi két hétben alig volt alkalmunk együtt edzeni, hiszen a koronavírus-tesztek, és azt ezt követő hercehurca mindent  feje tetejére állított. Mégis, úgy értékelem, hogy a srácok jól és mezőnyfölényben játszottak, ma még helyzetekig is eljutottak, de sajnos a saját kapunkban találtunk be. Utána kisebb káosz volt a játékunkban, mindent feltettünk egy lapra, hogy legalább az egyenlítő gól legyen meg.
Úgy vélem, hogy mostantól az a célunk, hogy bent tartsuk a csapatot a Liga 3-ba. 
Raul Ritli az egyik legjobb játékos a keretben, ezt ma is láthattuk. Most a keret tagja, meglátjuk, mit hoz a jövő.” 

Mészáros Alpár a hét elején vette át a Dési Someșul labdarúgócsapat vezetését, miután a korábbi edző, a szatmárnémeti Mircea Bolba távozott a Liga 3-as csapattól. A bemutatkozó mérkőzése szombaton volt Szatmárnémetiben, és 1–0-ra nyert a csapata.

meszarosAlpar

„Három hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy eljött az ideje kicsit szünetelni, és abba hagyom az edzői karrierem, de úgy tűnik, hogy focivírus nehezen megy ki a vérből. Erre az utolsó öt fordulóra vállaltam munkát Désen. Ma a játékosak nagyot küzdöttek a pályán, és ez a legfontosabb a harmadosztályban. Morálisan padlón volt a csapat, de most jól nézett ki a játék a pályán, és ennek nagyon örülök. Fizikailag jól állnak a fiúk a pályán és sokat futottak, ez Mircea Bolba érdeme. Három nap alatt nem sokat tudtam változtatni a csapaton. Ma azért jöttünk Szatmárra, hogy ne kapjunk ki. ”

Pesek Attila

Szerdán találkozna a VSK vezetősége a prefektúra képviselőivel
Nem akar engedni a sajátjából a Szatmár Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP), amely jelenleg nem engedélyezi a Szatmárnémeti Városi Sportklub labdarúgócsapat kerettagjainak a koronavírus-újratesztelést.
Két meccset veszíthet zöldasztalnál a VSK
A FRF november 4-re írta ki a most elhalasztott Nagyváradi Luceafărul elleni bajnokit. Azonban a VSK kerete 5-ig van karanténban, a szövetség pedig csak egyszeri halasztást engedélyez.
Román Kupán is bronzérmes Sámel
A bajnoki bronzérem után a felnőttek Román Kupa-küzdelmében is dobogóra állt a Szatmárnémeti VSK cselgáncsozója, Sámel Lóránd.
Cookie