×
2020. 11 25.
Szerda
Katalin
1 °C
Derült
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.35 RON
Sport

Román Kupán is bronzérmes Sámel

2020.10.25 - 11:58
Megosztás:
Román Kupán is bronzérmes Sámel
A bajnoki bronzérem után a felnőttek Román Kupa-küzdelmében is dobogóra állt a Szatmárnémeti VSK cselgáncsozója, Sámel Lóránd.

Terely Mihály edző tanítványa szombaton Brassópojanán lépett tatamira, ahol a +100 kilogrammos súlycsoport egyéni versenyében győzelemmel kezdett: az Aradi CS Universitatea judokáját, Andrei Budát győzte le az első körben egy iponnal, majd követezett egy hosszú és kiegyenlített mérkőzés. Mircea Alexandru Croitoru (CSM Bacău) három percen keresztül nem talált fogást a Sámelen, majd az utolsó pillanatokban sikerült bevinni egy ippont, amivel a bákói a döntőbe jutott, a szatmári legénynek pedig a bronzmeccs jelentette a folytatást. A dobogós helyért rendezett mérkőzésen viszont nem jelent meg a Dinamo Bukarest sportolója, Daniel Natea, így Sámel nyakába került a bronzérem.
„Összesen 98-an voltak sportolók, ami – a körülmények tekintetében – szerintem szép szám. Brassópojanán egy szállóda konferenciatermében rendezték a versenyt, ami mellett két kisebb terem szolgált a nők és a férfiak bemelegítő helyiségének. A verseny idején csak a sportolónak, az edzőjének, a bíróknak és az orvosnak volt engedélye bemenni a küzdőtérre. Szigorú szabályok voltak, de legalább sikerült ezt a versenyt is megrendezni” — mondta Terely, aki bízik abban, hogy a szövetségnek sikerül megrendeznie a 16 éven aluliak bajnokságát is, ahol lenne tanítványa, akit tatamira küldene ebben az évben is.

Pesek Attila

Végül nem büntették Ritli Zolit
Két piros lapot törölt a Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága, de mindkét csapatot bírságolta, illetve Ritli Rault hat fordulóra eltiltotta a Szatmárnémeti VSK – Zilahi SCM meccsen történtek miatt.
Vereséggel zárták az évet a fiúk
Hiába a jobb játék és a mezőnyfölény Besztercén, a házigazda egy jobb első félidei teljesítménnyel behúzta az évzáró mérkőzést, így a Szatmárnémeti VSK – kissé érdemtelenül – hét ponttal zárja a Liga 3 őszi felvonását.
Tanítványai után Pelcz Attila is dobogóra állt
Csapatbajnoki arannyal, és egyéni ezüstéremmel zárta a hazai cselgáncsidényt a Szatmárnémeti Judo Master SK vezetőedzője, Pelcz Attila.
Cookie