×
2020. 05 27.
Szerda
Hella
19 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.41 RON
100HUF = 1.39 RON
Szatmárnémeti

Szabad állások a megyében

2019.10.06 - 09:10
Megosztás :
 • Szabad állások a megyében

  Több mint kétszáz betöltésre váró munkahelyet hirdetett meg jövő hétre a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség, írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

  A szabad állások több mint hetven százalékának betöltéséhez középiskolai végzettséget várnak el a munkaadók, negyven állás betöltéséhez képzetlen munkaerőre van szükségük, tizennégy állás vár felsőfokú végzettségűekre Szatmár megyei cégeknél. A legtöbb szabad állás biztonsági őri, konfekcióipari munkási, kereskedelmi dolgozói, festő-mázolói posztokban van meghirdetve. Keresnek még értékesítési ügynököt, bárost, pincért, csomagolómunkást, takarítónőt, lakatost, rakodót, kaucsukfeldolgozót, fémlemez-megmunkálót, szakácsot, susztert, automatizálási villanyszerelőt, maróst, mezőgazdaságigép-szerelőt, konfekcióst, kohászati munkást, esztergályost, fémcsiszolót és kézműves-asztalost.

  A rendelkezésre álló munkahelyek teljes listája az ügynökség székhelyén tanulmányozható, de aki ezek között sem talál végzettségének, elvárásainak megfelelőt, a hamarosan sorra kerülő őszi állásbörzén talán sikerrel jár, emlékeztetnek az ügynökség munkatársai. Állást keresők az ügynökség szatmárnémeti, Ion Ghica 36. szám alatti székhelyén, vagy a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi, vagy sárközújlaki kirendeltségben kaphatnak bővebb tájékoztatást. A szatmárnémeti AJOFM telefonszáma: 0261-770237. Ugyanitt vehetik fel a kapcsolatot az ügynökséggel azok a munkaadók, amelyek az őszi állásbörzén való részvételtől remélik, hogy munkatársakra találnak.

   

  Cookie