×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
4 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Szatmárnémetiben nyitva maradnak a bölcsődék

2021.10.21 - 11:22
Megosztás:
Szatmárnémetiben nyitva maradnak a bölcsődék
Fotó: facebook.com/kereskenyigabor
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által működtetett bölcsődék hétfőtől is nyitva maradnak, tudatta az intézmény hivatalos közösségi oldalán Kereskényi Gábor polgármester.

Klaus Iohannis megtalálta a megoldást a járvány megfékezésére: vakációra küldi a pedagógusokat és a diákokat! Az iskolákat és óvodákat kötelesek vagyunk bezárni, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által működtetett bölcsődék azonban nyitva maradnak!

Az alkalmazottak oltási aránya meghaladja a 75 százalékot, pozitív eset pedig egyetlen intézményünkben sincs. Mindenki felel a saját döntéseiért, személy szerint pedig azt gondolom, hogy nem szórakozhatunk a gyermekeink oktatásával és nevelésével, mert ennek pár év múlva komoly következményei lehetnek. Közlemény

A Magyar Tudomány Ünnepe a BBTE-n
A járványügyi helyzet miatt idén is online formában tartják meg a Magyar Tudomány Ünnepét, a Microsoft Teams platformon — tájékoztatott Szabó-Thalmeiner Noémi, a BBTE Pszichológia és Neveléstudományok Kar szatmárnémeti kihelyezett tagozatának vezetője.
Kormányprogram/Bölcsődék az irodaépületekben és lakásvásárlási támogatás a gyerekes családoknak
Többek között irodaépületekben létrehozott bölcsődékkel ösztönözné a PSD-PNL-RMDSZ-koalíció a szülők gyerekvállalását, illetve munkába állását a kétéves gyereknevelési szabadság lejárta előtt - derül ki a parlamentbe benyújtott kormányprogramból.
Tempósan dolgoznak a körgyűrűn
Megtáltosodott az Itinera SpA – Collini Lavori SpA – Via Design trió; ha mindig így dolgoztak volna, mióta elkezdték a munkát, már rég járhatnánk a teljes szatmárnémeti körgyűrűn, nem csak egy szakaszán.
Cookie