×
2020. 10 28.
Szerda
Simon, Szimonetta
12 °C
Borult idő
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.13 RON
100HUF = 1.33 RON
Sport

Szatmáron a kupa-selejtező

2020.10.16 - 14:33
Megosztás:
Szatmáron a kupa-selejtező
A Román Kosárlabda-szövetség (FRB) Szatmárnémetinek adta a női Román Kupa-viadalok egyik selejtezőcsoportjának a rendezési jogát.

Mint ismeretes, a járványhelyzetben idén egy helyszínes tornákat rendeznek a Román Kupában és a Nemzeti Ligában is. Utóbbi azonban csak novemberben fog kezdődni, addig megrendezik a kupasorozat selejtezőjét. A FRB két csoportba osztotta a nevező csapatokat, a VSK pedig az A jelű szériában szerepel az Agronomia Bukarest, a Kézdivásárhelyi SE és a CSM Alexandria együttesekkel. Minden mérkőzést a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben rendeznek zárt kapuk mögött, szigorú járványügyi szabályok betartása mellett.

NŐI KOSÁRLABDA, ROMÁN KUPA, SELEJTEZŐ, A-CSOPORT
1. forduló, október 27.
Szatmárnémeti VSK – CSM Alexandria
Agronomia Bukarest – Kézdivásárhelyi SE

2. forduló, október 28.
Kézdivásárhelyi SE – Szatmárnémeti VSK
CSM Alexandria – Agronomia Bukarest

3. forduló, október 29.
Szatmárnémeti VSK – Agronomia Bukarest
Kézdivásárhelyi SE – CSM Alexandria
 

Szerdán találkozna a VSK vezetősége a prefektúra képviselőivel
Nem akar engedni a sajátjából a Szatmár Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP), amely jelenleg nem engedélyezi a Szatmárnémeti Városi Sportklub labdarúgócsapat kerettagjainak a koronavírus-újratesztelést.
Két meccset veszíthet zöldasztalnál a VSK
A FRF november 4-re írta ki a most elhalasztott Nagyváradi Luceafărul elleni bajnokit. Azonban a VSK kerete 5-ig van karanténban, a szövetség pedig csak egyszeri halasztást engedélyez.
Román Kupán is bronzérmes Sámel
A bajnoki bronzérem után a felnőttek Román Kupa-küzdelmében is dobogóra állt a Szatmárnémeti VSK cselgáncsozója, Sámel Lóránd.
Cookie