×
2021. 05 13.
Csütörtök
Szervác, Imola
13 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Szombaton 19 órától játszunk a Sepsi ellen

2021.02.15 - 14:54
Megosztás:
Szombaton 19 órától játszunk a Sepsi ellen
A Román Kosárlabda-szövetség közzé tette a női Román Kupa négyes döntőjének a programját.

Ebből kiderül, hogy szombaton, február 20-án 16 órakor az Agronomia Bukarest és a Kolozsvári CS Universitatea elődöntős párharca nyitja a sorozatot a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben. Az elődöntő másik mérkőzését a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC és a Szatmárnémeti VSK találkozóját szombaton 19 órától rendezik. A mentrendből az is kiderül, hogy bronzmérkőzést nem játszanak, így vasárnap csak az elődöntő győztesei lépnek pályára a 18 órakor kezdődő döntőben. A koronavírus-járvány miatt minden mérkőzést zárt kapuk mögött rendeznek, viszont a VSK Facebook-oldalán (CSM Satu Mare), illetve a szövetség YouTube-csatornáján (FRB Tv) élő képes közvetítés lesz. 

Lopez szerint Európa elitjébe tartozik a női kosárlabdacsapat döntőbeli ellenfele
Gőzerővel készül a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata a jövő héten kezdődő bajnoki döntőre, ahol sorozatban harmadik éve fog a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC-kel fog küzdeni.
A lecke fel van adva: legyőzni a Minaurt
Biztos csoportelsőként érkezik Szatmárnémetibe pénteken a Nagybányai Minaur labdarúgócsapata, hogy megküzdjön a Liga 3 alapszakaszának utolsó fordulójába a vendéglátó Városi Sportklub egyesülettel.
Döntőben a VSK kosaras lányai
Történelme során hatodik alkalommal, zsinórban pedig harmadik éve játszik bajnoki döntőt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, miután hétfőn idegenben is győzni tudott Arad ellen.
Cookie