×
2020. 05 27.
Szerda
Hella
18 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.41 RON
100HUF = 1.39 RON
Nagykároly

Telt házas bababörze

2019.10.21 - 08:37
Megosztás :
 • Telt házas bababörze

  Mintegy 75 árus jelentkezett a nagykárolyi Baba-mama Klub szombaton megtartott börzéjére, melynek idén is a Nagykárolyi Elméleti Líceum sportterme adott otthont.

  A cserebere, értékesítés céljával megrendezett esemény őszi kiadása rengeteg vásárlót, érdeklődőt vonzott. Míg a szülők vásároltak, a kisebbeket gyereksarok várta, ahol Glatz Enikő és Baumgartner Ildikó óvónők készültek számukra foglalkozásokkal.

  Az arcfestésre hosszú sorban vártak a gyerekek, de sokakat érdekeltek a hagyományos rajzolós és színezős programok is. Az anyukák a szerencséjüket is próbára tehették, hiszen a rendezvény és a baba-mama klub támogatói révén számtalan értékes tombolanyeremény is gazdára talált.

  „Idén is nagyon sokat köszönhetünk a támogatóink mellett a régi és új klubos szülőknek, akik közül többen sokat segítenek a börze szervezésében, a helyszín berendezésében. A klub ilyen jellegű, hivatalos rendezvényeink jogi hátterét a Pro Villa Karul Egyesület biztosítja. Nagyon örülünk, hogy most is ilyen sok embert vonzott a börze, mely évek óta a legnépszerűbb rendezvényünknek számít” — mondta Gindele Pásztor Enikő, a klub egyik alapítója.

   

  Cookie