×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
4 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Temesvár: megszökött a kórházból egy koronavírussal diagnosztizált iraki menedékérő, a rendőrség keresi

2021.09.30 - 12:55
Megosztás:
Temesvár: megszökött a kórházból egy koronavírussal diagnosztizált iraki menedékérő, a rendőrség keresi
Egy negyvenéves iraki férfit keres a temesvári rendőrség, akit COVID-19-cel diagnosztizáltak a temesvári városi kórházban, majd elhagyta az egészségügyi intézményt.

A rendőrség a betegségek visszaszorítására irányuló erőfeszítések meghiúsítása miatt indított eljárást.

A Temes megyei rendőrség tájékoztatása szerint a 40 éves Jaman Ibrahim Shukr iraki menedékkérő szeptember 27-én 23 óra körül elhagyta a temesvári városi kórházat, és azóta nem került elő. A férfit a kórházban COVID-19-cel diagnosztizálták.

Jaman Ibrahim Shukr 1,80 centiméter magas, 70 kg, haja barna. Sötét színű nadrágot és szintén sötét színű felsőt viselt.

A nyomravezetők az 112-es telefonszámot hívhatják, illetve bármely rendőrőrsön jelentkezhetnek az információkkal.
AGERPRES

Szatmár megye a második a régióban
A régióban Szatmár megye jegyzi a második legalacsonyabb fertőzöttségi indexet, s a hétvégén hosszú hetekre, hónapokra visszamenően most regisztrálták a legkevesebb friss fertőzöttet.
GCS: 1377 új fertőzést igazoltak, 106 Covid-beteg halálát regisztrálták
A Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) vasárnapi közlése szerint az utóbbi 24 órában 1377 személyt diagnosztizáltak SARS-CoV-2-fertőzéssel; ugyanakkor 106 koronavírussal összefüggésbe hozható halálesetet regisztráltak, ezek közül 19 korábban következett be.
Koronavírusban pusztult el a Bükkben befogott szervál
Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.
Cookie