×
2021. 04 12.
Hétfő
Gyula
15 °C
Derült
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.13 RON
100HUF = 1.38 RON
Szatmárnémeti

Trükkök, amivel tágasabbnak tűnhet a fürdő (x)

2021.02.25 - 17:35
Megosztás:
Trükkök, amivel tágasabbnak tűnhet a fürdő (x)
Tömbházban lakik és apró a fürdőszobája? A szatmári LEBĂDA tud néhány trükköt, amellyel egy-kettő tágasabbá varázsolhatja!

A LEBĂDA szakemberei szerint az első, amire érdemes odafigyelni a fürdőszoba színe. Érdemes a sötétekkel ellentétben a világos színeket előnyben részesíteni, hiszen ezektől lesz tágasabb, szellősebb a tér. Amennyiben egy kis színt is szeretnénk belecsempészni, érdemes egyetlen pontra, tárgyra koncentrálni, amit kiemelünk vele. Apróbb fürdőszobák esetében érdemes a padlóburkolat és a mennyezet színét is a fal színéhez igazítani.

Ó, a tükrök! Kinek ne tetszenének a tükrök?! Egy kis fürdőszobában akár egy egész falat beboríthatunk tükörrel, ami olyan érzést kelthet, mintha jóval tágasabb lenne a tér. A LEBĂDA üzleteknek ehhez van is egy ideális ajánlata, a 120 cm-es Dream tükör!

Senki nem tagadja a fürdőkádak kényelmét és hasznát, viszont egy megfelelő zuhanyzófülkében is kellőképpen fel lehet töltődni. Apró fürdőben helytakarékos megoldás a fürdőkád helyett a zuhanyzófülke, amihez remek választás lehet a Sanotechnik Elite 80 x 80 x H195 cm-es zuhanykabin.

A fürdőszobát érdemes megfelelően megvilágítani. Egy nagy ablak rengeteg természetes fényt beenged, amitől még nagyobbnak hathat a tér. Fürdőszobai ablaknak kiváló a matt üveg, illetve hagyományos ablaküveg esetén a fényáteresztő ablakredőny. Ha minderre nincs lehetőség, felszerelhetünk megfelelő erősségű izzókat, például G13 led fénycsövet.

Kisebb méretű fürdőszobában érdemes elkerülni a zsúfoltságot: a mindennapos használati tárgyakat szekrényben tároljuk és kerüljük a nyitott polcokat! A LEBĂDA szakembereinek erre is van egy tippje, mégpedig a Savini Due ötlete alapján újratervezett Fly fürdőszobabútor!

(x)

Vízszigetelés a fürdőszobában – a LEBĂDA tanácsai (X)
Ismeri azokat a nedves foltokat a fürdőszobai mennyezet sarkában, melyek hirtelen jelennek meg előttünk és rá kell jönnünk, hogy a fenti szomszéd „elárasztott” minket? Senki sem lenne boldog, ha a fürdőszobájában meglazulna, eltörne a csempe, vagy vízszivárgás alakulna ki. Az átázott mennyezet, a penészes és foltos fal kritikus probléma, amely nagyon bosszantó tud lenni.
Tervezze meg kényelmes és hangulatos otthonát a LEBĂDA-val (X)
Mi a belsőépítészet? Mi az, amit jó lenne kerülnünk otthonunk berendezésekor? A LEBĂDA szakemberei ismét több rendkívül hasznos tanáccsal szolgálnak azért, hogy igazán kényelmessé, hangulatossá varázsolhassuk otthonunkat!
Lakásfelújítás esetén ajánlott a körültekintés
A BBTE kutatói száz felújított lakóépületben vizsgálták meg a beltéri levegő minőségét, s kiderült, hogy az energiahatékonyság növelése érdekében végzett munkálatok során kimaradtak az olyan mechanikus szellőzőrendszerek, amelyek biztosítanák a jó minőségű beltéri levegőt.
Cookie