×
2021. 05 13.
Csütörtök
Szervác, Imola
13 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Tűz ütött ki egy hulladék-újrahasznosító vállalatnál

2021.03.19 - 16:02
Megosztás:
Tűz ütött ki egy hulladék-újrahasznosító vállalatnál
Tűz ütött ki péntek délután egy aradi hulladék-újrahasznosító vállalatnál, nagy mennyiségű, autóbontásból származó műanyag hulladék ég. A sűrű füst 20 kilométeres távolságból is látható.

George Pleşca, az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője szerint a tűz a forgalomból kivont személygépkocsik bontásával foglalkozó vállalat udvarán keletkezett, és a bontásból származó műanyag és textilrészek (ülések) égnek.

Az oltáson több tűzoltócsapat dolgozik, a tűz mintegy 800 négyzetméteres területre terjedt ki. A lángok eleinte magasra törtek, és fennállt annak veszélye, hogy átterjednek a vállalatnak az udvarban álló csarnokaira is, de a tűzoltóknak végül sikerült ezt megakadályozniuk, mondta el a szóvivő az AGERPRES hírügynökségnek.

Személyi sérülés nem történt, az égő műanyag és textil miatt keletkezett sűrű fekete füst azonban Aradtól 20 kilométernyi távolságban is látható.
AGERPRES

Tűz ütött ki a dési papírgyárban
Tűz ütött ki csütörtökön a dési papírgyár egyik csarnokában - jelenti a Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).
Tűz ütött ki egy marosvásárhelyi panelházban; több mint harminc személyt evakuáltak
Tűz ütött ki kedd reggel Marosvásárhelyen, a Petru Dobra utca 13-as szám alatti panelházban - jelenti a Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).
Hatalmas tűz pusztított a szászrégeni Dalin bútorgyárban, három gyártócsarnok teljesen leégett
Több mint 60 tűzoltó hét órán keresztül oltotta péntekről szombatra virradóan a szászrégeni Dalin bútorgyárban kitört tüzet, amelynek következtében három gyártócsarnok teljesen leégett, két másik épület pedig megrongálódott.
Cookie