×
2020. 07 10.
Péntek
Amália
27 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Szatmárnémeti

Tűzijáték és lézershow is lesz

2019.05.21 - 10:40
Megosztas :
 • Tűzijáték és lézershow is lesz

  Pénteken kezdődnek a szatmárnémeti városnapi ünnepségek, vasárnap estig három színpadon zajlanak majd a programok. Könnyűzene, komolyzene, színház, népzene és sportprogramok is lesznek a repertoárban.

  Az előttünk álló hétvége minden estéjén lesz nagykoncert a központban, pénteken Goran Bregovic lép fel, szombat este ByeAlex és a Slepp- meg Vama-koncert lesz, vasárnap este pedig Rúzsa Magdié lesz az új főtéri nagyszínpad. A huszonharmadik Szatmárnémeti Városnapokat tartják május 24. és május 26. között. Ötven koncert lesz összesen a bulihétvégén, idén három színpad elé várják a városnapozókat: az új központi könnyűzenei nagy- és a régi főtéri népzenei kis színpad mellett a Shopping City támogatta színpadot is felállítanak, ez utóbbin csak ifjúsági programok lesznek. Lesz toronyfutás és nemzetközi erősember-verseny, komolyzenei koncert és színi előadás is; a testvérvárosi küldöttségek nem csak jelen lesznek a városban az ünnepségek idején, de a rzeszówiak fellépéssel is készülnek. Idén tűzijáték és lézershow is lesz, előbbi rakétáit szombat éjfélkor lövik majd fel, a lézershow pedig vasárnap este tíz után fog kezdődni. A Coposu sétányon lévő rendezvénygödörben szombat délután ötkor nyitják meg a kézművesvásárt.

  A teljes programért KATTINTS!

  Pénteken Bosquito & Ţăndărică zenél este nyolctól az új főtéri nagyszínpadon, a Goran Bregovic & His Wedding Orchestra péntek este fél tizenegytől zenél.

  Szombaton este kilenctől ByeAlex és a Slepp lép fel, fél tizenegytől pedig Vama-koncert lesz.

  Vasárnap este fél tizenegytől kezdődik majd a Rúzsa Magdi-koncert, és ezzel is zárul az idei városnap.

  A régi főtéri kis színpadon vegytiszta népzene szól majd péntektől vasárnapig délutánonként, de ezen a színpadon lépnek fel péntek délelőtt a diákok tánccsoportjai is. Szombaton fél öt után lép fel az Egri Csodaszarvas Népi Együttes, vasárnap délután négytől pedig Fekete Rózsák-koncert lesz.

  Cookie