×
2020. 05 27.
Szerda
Hella
9 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.39 RON
Nagykároly

Újabb munkálatokat tervez az Apaserv

2020.05.13 - 14:20
Megosztás :
  • Újabb munkálatokat tervez az Apaserv
    Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere a napokban a városban tervezett fejlesztésekről folytatott egyeztetéseket a regionális vízszolgáltató vállalat, az Apaserv Rt. vezetőségével.

    Az elöljáró elmondása szerint nagy reményeket fűz a megkötött megállapodásokhoz, melyek eredményeképpen több utcában tovább bővítik a víz- és szennyvízelvezető rendszert.

    „Nagyon remélem, hogy ez alkalommal kellemes meglepetésben lesz részem, és az Apaserv vezetőitől kapott ígéretek megvalósulnak. Azért mondom ezt, mert a szolgáltató képviselői évente beszámolnak arról, hogy milyen munkálatokat valósítanak majd meg a városban az önkormányzat számára járó osztalékból, ezek az ígéretek viszont sajnos többnyire nem valósulnak meg, mindazonáltal bízom abban, hogy idén ez másképp lesz. Több fontos utcában nincs kiépítve a kanalizálás, ezt az elmaradást fogják pótolni még ebben az évben. Bár a munkálatot nem mondanám számottevőnek, mégis nagyon sok olyan aspektusa van, ami összehangolt munkavégzést feltételez. Hogy csak egyet említsek: a 25 Octombrie utca városközponttól Nagyvárad felé vezető részének jobb oldalán is kiépül a kanalizálás. Erre a munkálatra is nagyon sokan várnak. Mivel ott jelenleg dolgozik a Tarr cég, hiszen a főút aszfaltozása is folyamatban van, az Apaserv által megbízott cég embereinek együtt kell működniük ezzel a kivitelezővel, hiszen azon a sávon, mely jelenleg fel van bontva, van kanalizálás, a másik oldalon pedig nincs, és ez némileg bonyolítja majd a kivitelezést. Viszont meggyőződésem, hogy nem lesz emiatt fennakadás, ezért minderről egyeztetéseket folytatunk majd a napokban. A főút említett részén kívül a Grădinarilor és az Uzinei utcában is hasonló munkavégzést ígérnek a vízszolgáltató vállalat munkatársai. Nagyon remélem, hogy most az ígéreteknek megfelelően történik majd a megvalósítás is” — mondta a polgármester.

    Cookie