×
2020. 08 10.
Hétfő
Lörinc
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.09 RON
100HUF = 1.40 RON
Nagykároly

Újdonságok és közönségkedvencek a Karul Librisben

2020.07.27 - 11:40
Megosztás:
 • Újdonságok és közönségkedvencek a Karul Librisben
  „A pandémiás helyzet okán mi is zárva tartottunk. Kicsit féltünk, hogy a néhány hónappal ezelőtt megnyílt könyvesbolt veszít a vásárlóközönségéből, azonban ez szerencsére nem történt meg. Nyilván nincs akkora roham, mint a téli ünnepek előtt, de keresik a boltot, és sokan szeretik” — nyilatkozta Szász Márta, a könyvesbolt egyik munkatársa.

  Hetente megújuló árukészlettel várják a látogatókat és vásárlókat a nagykárolyi Karul Libris könyvesboltban. Továbbra is nagyon népszerű az a könyvlista, amelyre az érdeklődő felírhatja, milyen könyvet szeretne megvásárolni, és éppen nincs készleten. Ebben az esetben a bolt munkatársai lerendelik.

  „Nagyon sokan veszik igénybe ezt a szolgáltatásunkat. Sokszor megtörténik, hogy egy vagy akár két hétbe is beletelik, míg megérkezik a lerendelt könyv, mert igyekszünk a legmegfelelőbb áron beszerezni azt” — mondták a könyvesbolt munkatársai.

  Arra a kérdésre, hogy melyek azok a könyvek, amelyeket leginkább keresnek, elmondták, hogy a mesekönyvek és az ifjúsági könyvek vezetik a népszerűségi listát, de a klasszikusabb, illetve a modernebb szerzők is nagyon keresettek.

  „Új, szép kiadású Rejtő Jenő-könyveink vannak, de ezek mellett sokan keresik Szabó Magda és Wass Albert regényeit is. A gyerekeknek sokan veszik a Bogyó és Babóca sorozat köteteit, de a klasszikusabb mesék iránt is nagy a kereslet. Igyekszünk egyensúlyban maradni a román és magyar nyelvű könyvek tekintetében, illetve a tanulást segítő kötetek kínálatát is rendre bővítjük. Sokan keresik a magyar nyelvű KRESZ-könyvet, ez egy olyan könyv, ami iránt nagy az érdeklődés. Bűnügyi regények, tudományos és fantasykönyveink egyaránt vannak, szerencsére ezeket is sokan vásárolják. Sokan csak nézelődni térnek be hozzánk, ilyenkor egy kávé meg tea mellett arról is beszélgetünk, hogy mennyire örülnek, hogy ismét van könyvesboltja Nagykárolynak. Ez fontos, és úgy érezzük, hogy sikerült megállnunk a helyünket, még a nehéz piaci helyzetben is. Reméljük, hogy az olvasás nem megy ki a divatból, és sikerül megőriznünk, illetve bővítenünk vásárlóközönségünket” — mondták a könyvesbolt munkatársai.

   

  Cookie