×
2021. 05 13.
Csütörtök
Szervác, Imola
13 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

V. Ponta: El kell halasztani a helyhatósági választásokat

2020.07.23 - 09:33
Megosztás:
V. Ponta: El kell halasztani a helyhatósági választásokat
El kell halasztani a helyhatósági választásokat, mert nagyon magas a kockázata annak, hogy a voksolás megszervezésében résztvevő személyek megfertőződjenek - jelentette ki szerda este a közszolgálati televízió műsorában Victor Ponta, a Pro Románia elnöke.

A pártelnök szerint a választások megszervezésében résztvevő kétszázezer ember magas fertőzésveszélynek van kitéve.

Ponta 'aberránsnak' nevezte a hatóságok kommunikációját, amelynek megfelelően 'félelmetes" járvány van, valamennyien be kell zárkóznunk a házakba, de azért 'menjetek el a választásra és szavazzatok ránk'.

'Úgy veszünk részt a választásokon, mint a háborúban: lássuk, ki éli túl' - mondta a Pro Románia elnöke.

Felhívta a figyelmet arra is, hogyha a politikusok széltében-hosszában kampányolnak az országban, abból a köznép arra a következtetésre juthat, hogy nincs is járvány.

Ponta: A család, az igazi barátok, új projektek és új kihívások ideje jött el
'A család, az igazi barátok, új projektek és új kihívások ideje jött el' - írta Victor Ponta, a Pro Románia elnöke a Facebook-oldalán, a parlamenti választások lezárulta után, megköszönve ugyanakkor mindazoknak, akik mellette álltak a megmérettetés során.
Ponta: A Pro Románia is része lesz a parlamentnek
A Pro Románia párt elnöke, Victor Ponta úgy véli, alakulata be fog jutni a parlamentbe, ha a pártnak a szavazókörzetekhez kirendelt képviselői "őrizni fogják a voksokat", a kisebb alakulatok ugyanis rendszerint szavazatokat veszítenek a számláláskor - állítja.
F. Cîţu: A részletfizetési halasztások második szakaszában kevesebb engedmény lesz
Folyamatosan tárgyalásokat folytatnak a bankszektorral a részletfizetések újbóli halasztásáról, de ebben a második szakaszban kevesebb engedményre kell számítani - közölte kedd este Florin Cîţu pénzügyminiszter.
Cookie