×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Vasárnap nyit az autópiac

2020.05.15 - 12:18
Megosztás:
Vasárnap nyit az autópiac
Vége a szatmárnémeti, Amaci úti autópiac önkéntes zárva tartásának, vasárnap a megszokott időben újra kinyit a gépjárművásártér, tájékoztatta lapunkat Gáti József ügyvezető.

Az autópiacok bezárása nem volt kötelező előírás, egészségvédelmi okokból a szatmárnémeti egység mégis megtette, most azonban a szükségállapot pénteki megszűntekor ki fog nyitni. A zárva tartás nem volt kötelező érvényű, mert a piac nyílt térben üzemel, alapterülete nagy, így problémák nélkül megtartható a fizikai távolság az emberek között.

A vasárnapi nyitáskor szabály lesz, hogy csak azok az eladók és vevők mehetnek be a piacra, akiken van maszk és kesztyű. A bejáratnál lesz kontaktus nélküli lázmérés, akinek pedig magas a láza, nem mehet majd be, illetve lesz kézfertőtlenítési lehetőség is a kapunál.

Az Amaci úti autópiac vasárnaponként reggel hattól délután hatig tart nyitva.

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie