×
2020. 05 27.
Szerda
Hella
11 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.39 RON
Sport

Vereség Bákótól, döntetlen Váraddal

2013.08.25 - 20:40
Megosztás :
 • Vereség Bákótól, döntetlen Váraddal

  Az Olimpia pénteken 2–0-ás vereséget szenvedett a Bákói ASC csapatától, szombaton pedig 1–1-es döntetlent játszott a Bihar FC-vel.

  Két felkészülési mérkőzést játszott az elmúlt hét végén hazai pályán a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata. Csík Tibor legénysége pénteken 2–0-ás vereséget szenvedett a Bákói ASC ellen (akiket korábban egy Bihar megyei találkozón 4–1 arányban vertek meg), míg szombaton 1–1-es döntetlennel zártak a szintén másodosztályos Bihar FC ellen.

  A Bákói ASC jobban kezdte a pénteki mérkőzést és az első negyed órában három gólhelyzetet is kihagytak. Az Olimpia ezt követően kiegyenlítette a játékot, Negruţ révén egy veszélyes gólhelyzetig is jutottak, de az Oli-játékos kihagyta. A második félidő javarészt kiegyenlített volt, mindkét csapatnak voltak helyzetei, a hajrában viszont a moldvai alakulat Şchiopu és Miron révén két alkalommal is betalált a szatmáriak kapujába, beállítván a 2–0-ás végeredményt.

  A Bihar FC ellen egy rendkívül kiegyenlített csatát vívott az Olimpia. A mérkőzés első részében mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, viszont gól nem született. A második félidőben is hasonlóan folyt a játék, míg a játékrész derekán Feier megszerezte a vezetést a szatmáriaknak. Néhány perc elteltével viszont egyenlítettek a vendégek Letan révén. A találkozó végéig az Olinak volt még néhány helyzete, de ezek kihasználatlanul maradtak, így iksszel zártak a felek.

  Az Olimpia egyébként a bajnoki rajtig ezen a hétvégén, szombaton még játszana egy utolsó felkészülési mérkőzést, a szatmári klub vezetősége a Besztercei Gloriával folytat tárgyalásokat.

   

  Cookie