×
2020. 05 26.
Kedd
Fülöp, Evelin
6 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.38 RON
Szatmárnémeti

Volkswagen tesztvezetés

2019.05.23 - 17:38
Megosztás :
 • Volkswagen tesztvezetés

  Szatmárnémetiben vannak a D&C Oradea autói, ma tíztől, a Shopping City emeleti parkolójából próbavezetésre vihető négy Volkwagen modell.

  A Volkswagen gyár Touareg, Tiguan, T-Roc és a T-Cross modelljeit lehet kipróbálni ma tíztől késő délutánig Szatmárnémetiben. „Volkswagen SUV Driving Days”-t tart a nagyváradi D&C Oradea gépjármű-kereskedő és a Porsche Finance Group, a két cég munkatársai a Károlyi úti Shopping City emeleti parkolójában várják a vezetés szerelmeseit.

   

  Próbaút bárkinek

   

  Csütörtökön a sajtó munkatársainak nyílt lehetőségük kipróbálni bármelyiket vagy akár mindegyiket az autók közül, ugyanez a lehetőség áll nyitva mindenki előtt mától, aki szeretné tesztelni, hogyan mennek ezek az autók, és milyen felszereltséggel teszik könnyebbé a motorizált helyváltoztatást. A próbaútra indulóknál legyen ott a vezetői jogosítványuk és a személyi igazolványuk, ezek birtokában egy formanyomtatvány kitöltése után már ki is próbálhatók az autók.

  A Szatmári Friss Újság munkatársa egy 1600 köbcentis, dízelmeghajtású T-Rocot próbált ki, amelyik elsősorban hölgy vezetők számára készült, de sportos adottságaival a férfi sofőröknek is jó választás lehet. Szatmárnémetibe egy sötétkék-fehér változatot hoztak el a D&C Oradea munkatársai, de ez szinte végtelen színkombinációban rendelhető, és nemcsak a kül-, de a belcsín is a leendő tulajdonos ízlésvilága szerint alakítható. A kipróbált modell egy közepes felszereltségű jármű volt, egy parkolóradarral, elektromechanikus szervókormánnyal, sávtartó rendszerrel, manuális váltóval, navigációs rendszerrel, fékezéssegítővel, fűthető ülésekkel és kétoldali klímával érkező T-Roc, amelyik 5,5 literes fogyasztással és 11 másodperces gyorsulással büszkélkedhet. A szatmárnémeti közlekedési adottságok között is kényelmesen lehet vele közlekedni, a T-Rocnak olyan méretei vannak, hogy kezdő vezető is elboldogul vele a városi forgalomban, és tökéletes útitárs ez az autó a 200–300 kilométeres, közepesen hosszú utakon is.

  Aki tehát szeretné megtapasztalni a Volkswagen-vezetés élményét, és akár több modellt is kipróbálna, ma élhet a lehetőséggel Szatmárnémetiben. A nagyváradi D&C Oradea autókereskedés munkatársai mindenkit várnak a Károlyi úti Shopping City pláza emeleti parkolójában, pont a pláza bejárata előtti parkolószakaszon. Regisztráció a Capricci étteremben.

  Aki pedig többre kíváncsi, Nagyváradon, a Calea Clujului út 287–289. szám alatt találja a márkakereskedést, a cég munkatársai a 0259.478.847-es telefonszámon szolgálnak információkkal.

   

  Cookie