×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Zenés vígjáték szilveszterkor

2021.11.25 - 09:20
Megosztás:
Zenés vígjáték szilveszterkor
Fotó: Czinzel László
A Harag György Társulat idén is egy népszerű zenés vígjátékkal, mégpedig Vajda Katalin darabjával, az Anconai szerelmesekkel búcsúztatja az óévet.

Az 1960-as, 1970-es évek Olaszországát mind díszletekben és jelmezekben, mind pedig dalokban megidéző produkció igazi kikapcsolódás, és jó hangulatú lezárása lehet a 2021-es esztendőnek.

A produkció decemberben három alkalommal lesz látható: 29-én, 30-án és 31-én, mindhárom alkalommal 18 órai kezdettel, bérletszünetben. A darabot pontosan 20 éve játszotta legutóbb a társulat: akkor Andrei Mihalache rendezésében hatalmas közönségsiker született. Most egy megújult társulattal, sok fiatal színész szereplésével, Lendvai Zoltán rendező színre vitelében kerül műsorra az örökzöld alkotás.

Az előadásra jegyek mától kaphatók az Északi Színház jegypénztárában hétköznaponként 10 és 17, szombaton pedig 10 és 13 óra között. Online jegyvásárlásra is van lehetőség a biletmaster.ro oldalon. A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott.

A társulat kéri továbbá, hogy a járványügyi korlátozások miatt kizárólag olyanok váltsanak jegyet, akik rendelkeznek zöldigazolvánnyal, azaz a Covid-19 elleni védettséget igazoló okirattal, ugyanis csak annak alapján léphetnek nézők a színház nézőterére. SZFÚ

 

Tisztelt Bérleteseink, kedves közönségünk!
Mint arról talán Önök is értesültek már, legnagyobb sajnálatunkra a koronavírus-világjárvány és az annak megfékezésére hozott intézkedések újra megnehezítik, hogy színészek és nézők korlátozások nélkül találkozhassanak a színházban.
Korábban kezdődnek a színházi előadások
A járványügyi intézkedések miatt a hét folyamán látható Illatszertár című előadás 18 órától lesz megtekinthető.
Mozgalmas évadkezdés a Brighella Bábtagozatnál
A Harag György Társulat Brighella Bábtagozata első alkalommal járt Szlovákiában; a turné célja az volt, hogy olyan településekre vigyen el magyar nyelvű bábszínházi előadásokat, ahol ezek nagyon ritkán vagy egyáltalán nem érhetők el.
Cookie